Selecteer een pagina

Video’s op je website: Ja of nee?

door | nov 5, 2019 | Animatiefilm, Contentbeheer, Online Marketing

Video

Filmpjes

Relevant zijn

Sowieso: video’s: Altijd ja!! Op je website, op social media, en overal! Maar voor je mensen gaat spammen met video’s, bedenk wel altijd of het relevant is. Heb je iets zinnigs of leuks te melden? Willen je bezoekers het ook zien?! Ja? Doen!

Ik was laatst op zoek naar een app om video’s simpel te bewerken. En als verstokte iPhonefan kwam ik al snel uit bij ‘Clips’. Hiermee maak je heel simpel videofilmpjes. Vierkante video’s! Jawel. De meningen over horizontaal of verticaal zijn nogal verdeeld. Kijken je volgers je filmpjes vooral op hun mobiel of laptop?… Daarom houd ik van deze gulden middenweg vierkant! Clips geeft je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen, muziek, stickers, titelschermpjes, teksten, fotofilters en ondertiteling toe te voegen. Met de gratis app kom je zonder te hoeven betalen heeeel ver. 

Meer fan van staande of liggende filmpjes? Met de iMovie app kun je die heel makkelijk aan elkaar zetten. Je opent de app, start een nieuw project, en selecteert de plaatjes (bijvoorbeeld een titelscherm) en/of filmpjes die je wilt combineren. Klik ze aan in de volgorde waarin je ze wilt hebben, dan zet de app ze vast in die volgorde. Daarna kun je het filmpje bewaren of meteen uploaden naar YouTube.

Over muziek en tekst gesproken: mensen kijken tegenwoordig veel filmpjes op hun mobiel. Zeker als je ze via Social Media deelt. Maar dan hebben ze lang niet altijd het geluid ervan aan staan. Dan is het leuk om een muziekje erbij te doen voor degenen die wel geluid willen, en verder je tekst (in steekwoorden) in beeld te zetten in plaats van spreken. Gesproken filmpjes lenen zich meer voor uitgebreidere how-to’s bijvoorbeeld. Of een animatiefilmpje natuurlijk😉

En als je dat filmpje gemaakt hebt, waar laat je het dan? Zeker de kortere filmpjes zijn heel leuk om op social media te delen. Langere filmpjes kun je vooral op je website zetten. Je kunt ook een eigen YouTube of Vimeo account kunnen aanmaken als je veel filmpjes wilt delen. Ik raad altijd aan om van je website je basis van je marketingplan te maken. Dus: plaats je filmpjes op YouTube of Vimeo, en embed ze op je website. In plaats van ze direct op je eigen website te zetten. Lees hier hoe!

Dus, pak eens wat vaker de camera van je telefoon en maak er wat leuks van!

 

Wat kan ik voor jou betekenen??

Toe aan een frisse wind door je bedrijf? Of hulp bij een nieuwe start? Ik denk met liefde met je mee. Neem vooral contact met me op!

+31 852736975

Bel voor informatie of een afspraak.

els@immaru.nl

Stuur me een mailtje met je vraag of opmerkingen.

Boonsweg 49 Heinenoord

Kom bij ons langs voor koffie en een goed gesprek.

Afspraak inplannen

Klik hier om een Skype- of telefonische afspraak in te plannen.

Of laat een berichtje achter

Laat hieronder een berichtje achter met je naam en e-mailadres. Ik neem graag contact met je op om te zien hoe we jouw bedrijf kunnen laten schitteren.